Meer resultaten voor activiteiten voor jongeren

activiteiten voor jongeren
A-stad.
website bouwen software
Activiteitenoverzicht BIB Vilvoorde.
In de tiende editie van Schatten van Vlieg draait alles om het thema Zie jij wat ik zie. De schaaklessen zijn voor dit schooljaar afgelopen. Wie intussen wil oefenen of kennismaken met schaken kan op 3 woensdagnamiddagen terecht in de bib.
teambuilding voor bedrijven
Kinder en jeugdactiviteiten Gemeente Schoten.
De jeugddienst organiseert tal van activiteiten voor kinderen en jongeren. Naast het reguliere vakantieaanbod zijn er een aantal activiteiten die jaarlijks terugkeren. Hiervoor werkt de jeugddienst samen met verschillende partners. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die je met stip in je agenda kan noteren.
Kinderen en jongeren Vlaamse Gemeenschapscommissie.
Kinderen en jongeren. De VGC werkt samen met veel Nederlandstalige organisaties in Brussel. Die zorgen voor een ruim en kwalitatief aanbod. Het aanbod voor kinderen en jongeren vindt u hier. Activiteiten voor kinderen en jongeren, en info voor ouders en jeugdwerkers.
Activiteiten zoekresultaten GC Essegem.
Kinderen / Jongeren. Vakantie vrije tijd. Ontbijttheater Uit de veren. Klassiek in de Abdij. Redactieteam Gazet van Jette. Theatercollectief Toile CiREe. Brede School Essegem. Taverne Ter Linden. Home Activiteiten Activiteiten zoekresultaten. Vind een activiteit. A date in any format understood by PHP.
Brussel voor jongeren Région bruxelloise Brussels Gewest.
Elke gemeente heeft immers een eigen jeugddienst, die een brede waaier aan activiteiten organiseert voor de jongeren in de gemeente. De Jeugddienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de Service de la Jeunesse van de Franse Gemeenschap FR kunnen u een antwoord bieden op alle vragen over jongeren.
Hoogtepunten van onze jongerenactiviteiten Plan International.
Hoe helpt Plan. De hoogtepunten van onze activiteiten met jongeren. Plan International België werkt voor en met jongeren. Onze jongerenactivisten zetten kinderrechten en gelijke kansen voor meisjes hoog op de agenda. Herbeleef onze hoogtepunten. Jongeren aan het woord. Author: Plan International België.
Activiteiten zoekresultaten GC De kroon.
Kinderen / Jongeren. Vakantie vrije tijd. Home Activiteiten Activiteiten zoekresultaten. Vind een activiteit. A date in any format understood by PHP. For example, 2016-07-01" 033409: or now" 1 day. A date in any format understood by PHP. For example, 2016-07-01" 033409: or now" 1 day.
Duizenden kant-en-klare spelen KLJ. KLJ. Zoeken. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Instagram. Site by Wieni.
Bij de Ambrassade kun je terecht voor tientallen methodieken om te discussiëren, reflecteren, elkaars mening ontdekken, enzovoort. De Aanstokerij is gespecialiseerd in educatieve spelen. Met deze spelen kunnen kinderen en jongeren kennismaken met iets uit de maatschappij dat ze niet zo goed kennen, bijvoorbeeld armoede, pesten of seksualiteit. In de Aanstokerij-webshop vind je meer dan 100 educatieve spelen. Voeg zelf een spel toe. Ben je op zoek naar een leuk bosspel, een originele dropping of een hippe avondactiviteit? Neem dan snel een kijkje in onze spelendatabank. Je vindt er meer dan 3000 kant-en-klare activiteiten in terug.
TIPS VOOR DE VRIJE TIJD. Hoe en waar activiteiten zoeken voor kinderen en jongeren in Brussel? brusselbazaar.be.
TIPS VOOR DE VRIJE TIJD. Hoe en waar activiteiten zoeken voor kinderen en jongeren in Brussel? Ben je actief in het jeugdwerk en zoek je activiteiten voor kinderen en jongeren in Brussel, maar weet je niet goed waar te beginnen?
Activiteiten zoekresultaten GC De Maalbeek.
Vakantie vrije tijd. Home Activiteiten Activiteiten zoekresultaten. Vind een activiteit. A date in any format understood by PHP. For example, 2016-03-18" 111504: or now" 1 day. A date in any format understood by PHP. For example, 2016-03-18" 111504: or now" 1 day. Meerdere kunstvormen 7 Apply Meerdere kunstvormen filter. Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport 6 Apply Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport filter. Atletiek, wandelen en fietsen 2 Apply Atletiek, wandelen en fietsen filter. Moderne dans 2 Apply Moderne dans filter. Omnisport en andere 2 Apply Omnisport en andere filter. Stijl en salondansen 2 Apply Stijl en salondansen filter. Volksdans en werelddans 2 Apply Volksdans en werelddans filter. Audiovisuele kunst 1 Apply Audiovisuele kunst filter. Bal en racketsport 1 Apply Bal en racketsport filter. Pop en rock 1 Apply Pop en rock filter. Voeding en horeca 1 Apply Voeding en horeca filter. Wetenschap en techniek 1 Apply Wetenschap en techniek filter. Kinderen 10 Apply Kinderen filter. Jongeren 12 2 Apply Jongeren 12 filter. Kleuters 2 Apply Kleuters filter. Jongeren 15 1 Apply Jongeren 15 filter. World BBOY CLASSIC. De voorronde voor de World BBoy Classic passeert opnieuw langs De Maalbeek.
Activiteiten voor kinderen en jongeren Gemeente Bonheiden.
Vacatures in Bonheiden. Mobiliteit openbare werken. Vergunning voor werken. Belastingen en retributies. Als EU-burger stemmen voor Europees parlement. Activiteiten voor kinderen en jongeren. Activiteiten voor kinderen en jongeren. Wijkanimatie Play Mobiel. Speelpleinwerkingen in Bonheiden-Rijmenam. Wekelijks sportaanbod voor kinderen en jongeren.

Contacteer ons