Meer resultaten voor jongeren activiteiten amsterdam

jongeren activiteiten amsterdam
Combiwel Junior Combiwel.
De taak om kinderen kennis te laten maken met nieuwe kunsten, manieren, vaardigheden, personen, denkwijzen en hun eigen creativiteit nemen we serieus en is niet meer weg te denken uit Amsterdam.Brede Talentontwikkeling motiveert kinderen om actief mee te doen aan het maatschappelijke leven, stimuleert jongeren om hun school af te maken en brengt kinderen en jongeren sportief in beweging. Activiteiten in vijf talentgebieden. Het belangrijkste doel is dat elk kind meedoet en dat een kind, ongeacht de financiële situatie kan ontdekken waar zijn talent ligt. De kindercoach begeleidt het kind en de ouder, signaleert en verwijst door. Combiwel junior organiseert activiteiten die aansluiten bij één van de vijf talentgebieden: kunst cultuur, techniek natuur, nieuwe media communicatie, beroep burgerschap en sport gezondheid. Onze programmas sluiten aan op wensen van de scholen. Klik voor meer informatie op: www.combiweljunior.nl. ABC Alliantie West. Welzijn op recept. Kamers met kansen. Privacy, klachten meldcode. Hier staan we voor. 1090 HH Amsterdam.
domotelec.fr
Welkom bij Jongeren Service Punt Amsterdam West JSP Amsterdam West.
Jongeren Service Punt West. Gerard Callenburgstraat 38. 1055 VC Amsterdam. T: 020 233 3373. JSP is powered by Futuro. Met de nieuwsbrief van het JSP blijf je op de hoogte van de laatste weetjes, vacatures en de activiteiten die wij in Amsterdam West organiseren.
add google analytics
Home Jeugdfonds Sport Cultuur.
Geen geld om mee te doen? Het Jeugdfonds Sport Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.
seo company leeds
Noorderpark Het Noorderpark slaat de brug in Noord.
De creatieve ondernemers uit de Noorderparkkamer, Roze Tanker en Gele Pomp organiseren allerlei activiteiten waar omwonenden bij kunnen aanhaken. Bewoners en ondernemers nemen ook zelf initiatieven, zoals een tweewekelijkse hardlooptraining voor kwetsbare bewoners, de plaatsing van overdekte picknickbanken, een social barbecue in het park en SamenNoord feest. Om de samenwerking tussen de organisaties in en om het park te stimuleren en bewoners actief te betrekken bij de ontwikkeling van het Noorderpark, is eind 2013 de Stichting Noorderpark Trust opgericht. Met een bestuur van bewoners uit de omliggende buurten en een kleine organisatie, probeert deze stichting initiatieven van bewoners te faciliteren en de optimale condities te scheppen om nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in afkomst, leeftijd, opleidingsniveau of talent. Want het park, dat maken we samen! Op de hoogte blijven van de ontwikkeling van het Noorderpark tot stadspark? Meldt u aan voor de Noorderparkmail van gemeente Amsterdam.
Eenzaamheid De Regenboog Groep.
Jongerenmaatjes zijn er voor jongeren van 14 tot 28 jaar die moeilijk aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten, of die een klein sociaal netwerk hebben. Bij de Regenboog Buurtrestaurants brengen we kwetsbare buurtbewoners in contact met meer zelfredzame buurtgenoten. Onze groepsactiviteiten bieden voor elk wat wils, binnen of buiten, in de kroeg of in een buurthuis, creatief of culinair, cultureel of sportief. Maatje na mensenhandel of huiselijk geweld. Slachtoffers van mensenhandel, prostitutie of huiselijk geweld raken makkelijker in een sociaal isolement. Bij de Regenboog krijgt zo iemand met de hulp en steun van een vrijwilliger meer vertrouwen in zichzelf en in anderen. De Regenboog is er voor homomannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders wiens leven tijdelijk uit balans is vanwege meervoudige problematiek en psychische / psychiatrische klachten. Partner en Familieondersteuning. Het kan heel ingewikkeld zijn als iemand in je naaste omgeving druggebruiker is of psychiatrische problemen heeft. In Amsterdam zijn 65.000 mensen eenzaam. Voor veel mensen is het lastig om ergens alleen op af te stappen. De laatste nieuwtjes. Lees hier meer over de nieuwste ontwikkelingen, activiteiten en interessante weetjes binnen dit thema.
Tropenmuseum Junior Tropenmuseum.
Vanuit persoonlijke, authentieke verhalen, eigentijdse hands-on collectie en multidisciplinaire activiteiten maken kinderen een ontdekkingstocht door hedendaagse culturen. Lees meer over deze bijzondere methode. De partners van het Tropenmuseum Junior zijn.: Prins Bernhard Cultuurfonds. Plan je bezoek. Adres en route. Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2., 1092 CK, Amsterdam.
Wat te doen in Amsterdam: de 10 beste activiteiten.
Wat te doen in Amsterdam. Wanneer wilt u op reis? De beste bezienswaardigheden Tours tickets Excursies. Bladeren op categorie. Educatieve locaties 9. Vlooienmarkten straatmarkten 12. Culturele reizen 81. Bezienswaardigheden bijzondere plaatsen 154. Eten en drinken 79. Halfdaagse tours 6. Kindvriendelijke tours en activiteiten 6.
Actieve uitjes in Amsterdam I amsterdam.
In en om Amsterdam. In de omgeving. Aan de kust. Bloemen uit Amsterdam. Kastelen en tuinen. I amsterdam letters. Iconen van Amsterdam. Bed and Breakfasts. BOEK NU: Canal Cruise Ticket. Amsterdam vanaf het water. Activiteiten en excursies. Activiteiten en excursies.
Activiteiten voor jongeren in Amsterdam Stad van Kunst en Vrijheid AmsterdamTrip.
Waan je samen met je ster in het wassenbeeldenmuseum. Nemo Oosterdok 2 Amsterdam. Technologisch museum voor alle leeftijden vlakbij het Centraal Station. Toverknol Theater Kerkstraat 174. Tropenmuseum Junior Linaeusstraat 2 020-5688215. Maak een wereldreis via Afrika, Azie, Oceanie en Latijns-Amerika. Visserplein 7 Amsterdam.
Tickets en prijzen NEMO Science Museum.
Ga voor meer informatie en reserveringen naar de pagina voortgezet onderwijs. Verkrijgbaar aan de kassa. Jongeren t/m 18 jaar 3245., inclusief 495, inschrijfkosten per kaart. Koop een Museumkaart online. Algemene voorwaarden Museumkaart. I amsterdam City Card. 24u City Card 55.
CREA cultureel studentencentrum cursussen, debat, café, theater, studioverhuur en meer.
The performance is a story about two adolescents who are looking for the answers to their questions: What does it mean to be born with HIV in Ukraine, What do children feel when they have to hide their diagnosis because of the fear to be judged and isolated.
Jimmy's' Weerbaarheidstraining Voor Kinderen in Amsterdam 5 tm 14.

Contacteer ons